Grahams natural calendulis+ 120gr
Grahams natural calendulis+ 120gr

Grahams natural calendulis+ 120gr

Vanaf:29,97

Grahams - Calendulis Plus Crème / C+Cream - Droge, rode en gevoelige huid - 120 gr. De Grahams Calendulis Plus Crème verzorgt en verzacht de rode, ruwe en geprikkelde huid. De huid wordt weer zacht en glad. De crème ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Breng Calendulis Plus Crème


EAN
9332996000124
Merk
Grahams
Model
NATURAL CALENDULIS+ 120GR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Grahams - Calendulis Plus Crème / C+Cream - Droge, rode en gevoelige huid - 120 gr.


De Grahams Calendulis Plus Crème verzorgt en verzacht de rode, ruwe en geprikkelde huid. De huid wordt weer zacht en glad. De crème ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Breng Calendulis Plus Crème 2 tot 3 maal per dag aan op de rode, ruwe en geprikkelde huid.


Iedere huid is anders, dus iedere huid reageert ook anders op de Calendulis Plus Crème. De huid kan in eerste instantie gevoelig reageren; dit zijn normale reacties van de huid die zich wat verzet tegen de natuurlijke aanpak van Grahams. Gebruik bij voorkeur eerst een kleine hoeveelheid op een “goed” stukje huid, zodat u weet hoe uw huid reageert op de crème en u bij gebruik op de “slechte” huid niet direct denkt dat het een allergische reactie betreft. Voor het beste resultaat adviseren wij deze crème te gebruiken in combinatie met de Grahams Badolie en/of Grahams Bodylotion.  • Inhoud: 120 gr.

  • Vegan: 100 % Natuurlijk

  • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

  • Verzorgend & Verzachtend.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.