Zechsal magnesium badzout 750gr
Zechsal magnesium badzout 750gr

Zechsal magnesium badzout 750gr

Vanaf:10,70

Zechsal badkristallen bestaan uit zuiver magnesiumchloride in vaste vorm. De kristallen lossen uitstekend op in water. De pot van 750 gram, goed voor 6 voetenbaden. De voeten zijn een uitstekend opnamepunt voor magnesium. Daarnaast is een voetenbad ook uitermate geschikt om afvalstoffen af te voere


EAN
8717953047946
Merk
Zechsal
Model
MAGNESIUM BADZOUT 750GR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Zechsal badkristallen bestaan uit zuiver magnesiumchloride in vaste vorm. De kristallen lossen uitstekend op in water. De pot van 750 gram, goed voor 6 voetenbaden. De voeten zijn een uitstekend opnamepunt voor magnesium. Daarnaast is een voetenbad ook uitermate geschikt om afvalstoffen af te voeren. Heerlijk voor het slapen gaan! Navulverpakkingen verkrijgbaar!  • Pure magnesium badkristallen (47% concentratie)

  • Koop zuivere Zechsal kwaliteit!

  • Uiterst effectieve magnesium opname via de voeten

  • Totale ontspanning vlak voor het slapen gaan

  • Zuivert de huid, ook bij schimmelproblemenDosering en gebruik:
Voor normaal onderhoud van uw magnesiumbalans, neem twee keer per week een voetenbad. Bij gezondheidsklachten bevelen wij aan om óm de dag een voetenbad te nemen, bij voorkeur 's avonds voor het slapen gaan. Dosering: 125 gram op ca. 4 liter warm water. De aanbevolen temperatuur is 37 graden Celsius. Duur: minimaal 20 minuten, optimaal is een half uur.

Nb. niet geschikt voor elektrische voetenbaden (i.v.m. corrosieve eigenschappen van magnesium voor metalen onderdelen, zoals in een pompsysteem).

Samenstelling:
47% Magnesium Chloride, Kristalwater.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.