Care plus after sun 100ml
Care plus after sun 100ml

Care plus after sun 100ml

Vanaf:10,77

AFTER SUN 100 ML Je huid heeft het flink te verduren wanneer je deze blootstelt aan de zon: je huid droogt er behoorlijk van uit. Verzorg je huid en herstel de vochtbalans na het zonnen met een goede aftersun lotion! Met de Sun Protection After Sun van Care Plus verzorg je je huid optimaal na het z


EAN
8714024361574
Merk
Care plus
Model
AFTER SUN 100ML

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

AFTER SUN 100 ML
Je huid heeft het flink te verduren wanneer je deze blootstelt aan de zon: je huid droogt er behoorlijk van uit. Verzorg je huid en herstel de vochtbalans na het zonnen met een goede aftersun lotion! Met de Sun Protection After Sun van Care Plus verzorg je je huid optimaal na het zonnen en verleng je je zongebruinde teint.


GOEDE AFTERSUN LOTION
De Sun Protection After Sun is een ideaal product voor de huid die is blootgesteld aan de zon. Neem na het zonnen een frisse douche en smeer je daarna in met een goede aftersun lotion. Met de Sun Protection After Sun van Care Plus haal je een professioneel product in huis! Deze voedende aftersun lotion heeft verzachtende, verzorgende, verkoelende én kalmerende eigenschappen, dankzij de unieke ingrediënten. Deze lotion is zeer geschikt voor de gevoelige huid. De Sun Protection After Sun zit in een handige verpakking van 100 ml: deze past gemakkelijk in elke tas en mag mee in je handbagage tijdens het vliegen.


LAAT JE HUID HERSTELLEN MET EEN GOEDE AFTERSUN LOTION
Smeer je regelmatig en uiterst zorgvuldig in met een professioneel zonnebrandproduct van Care Plus voor de optimale zonbescherming en vergeet je lippen niet. Hoe gevoeliger de huid, hoe eerder deze uitdroogt door de genadeloze UV-stralen. Een goede aftersun heeft meer effect dan je denkt! Voedt, verkoel, verzacht én kalmeer je huid met Sun Protection After Sun om je huid optimaal te laten herstellen na het zonnen.

VOORDELEN:
✓Hydrateert de huid na het zonnen
✓ Verzacht, verkoelt en kalmeert de huid na het zonnen
✓ Verlengt de zongebruine tint
✓ Geschikt voor de gevoelige huid
✓ Met unieke ingrediënten als canadian willow herb, cardiospermum halicacabum, echium olie, elementen van de zonnebloem, aloë vera, allantoïne, bisabolol en panthenol
✓ Handige verpakking van 100 ml: mag mee in je handbagage tijdens het vliegen


VRAAG EN ANTWOORD:

WAAROM EEN GOEDE AFTERSUN LOTION GEBRUIKEN?
Het is belangrijk om je huid na het zonnen in te smeren met een goed aftersun product. De zon op je huid voelt heerlijk, maar de zonnestralen drogen je huid behoorlijk uit! Huidveroudering is niet te voorkomen, maar wél te vertragen. Dat doe je door de vochtbalans in je huid na het zonnen een flinke oppepper te geven met Sun Protection After Sun. Naast hydrateren en verzorgen verkoelt en kalmeert de Care Plus After Sun je huid. Door je huid na het zonnen te verzorgen met een goede aftersun lotion, zorg je er ook voor dat je langer kunt genieten van je gebruinde teint. Je huid voelt weer soepel aan en ruikt heerlijk.

HOE GEVOELIG BEN JIJ VOOR DE ZON?​
De juiste zonnebrandbescherming en een goede aftersun lotion gebruiken is voor iedereen belangrijk. Toch zijn er mensen die gevoeliger zijn voor UV-stralen dan anderen. Mensen met een lichte huid, licht of rood haar of veel sproeten of moedervlekken moeten hun huid extra goed beschermen tegen zonnebrand, omdat ze daar vatbaarder voor zijn. Als je huid ooit flink verbrand is geweest of als er huidkanker voorkomt in de familie, dan is het ook oppassen geblazen. Kies een anti-zonnebrandproduct met een hoge factor, zoals de Sun Protection Outdoor & Sea SPF50. Kleine kinderen houd je het liefst helemaal uit de felle zon!

HOE GENIET IK VELILIG VAN DE ZON?
Wil je je huid beschermen tegen veroudering, zonnebrand, beschadiging en de kans op huidkanker zo klein mogelijk maken? Bedek dan je huid zoveel mogelijk met kleding en draag een hoed en zonnebril om je gezicht te beschermen. Smeer je regelmatig helemaal in met een goed zonnebrandproduct, óók als je in de schaduw zit. Je lippen zijn heel gevoelig: bescherm ze tegen UV-stralen met de Sun Protection Face & Lip SPF30 crème of de Sun Protection Lipstick SPF30. Ga tussen 11:00 en 15:00 uur nooit in de volle zon. Verzorg je huid na het zonnen met een goede aftersun lotion. Wees alert op veranderingen in je huid. Verandert een sproet of moedervlek van kleur of van vorm? Heb je een andere opvallende verandering in je huid? Laat het nakijken door een arts.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.