Care plus after sun 100ml
Care plus after sun 100ml

Care plus after sun 100ml

Vanaf:10,72

ZONNEBESCHERMING AFTERSUN, 100MLDe Sun Protection After Sun is een ideaal product voor de huid die is blootgesteld aan de zon. Neem na het zonnen een frisse douche en smeer je daarna in met een goede aftersun lotion. Met de Sun Protection After Sun van Care Plus haal je een professioneel product i


EAN
8714024361574
Merk
Care plus
Model
AFTER SUN 100ML

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

ZONNEBESCHERMING AFTERSUN, 100ML
De Sun Protection After Sun is een ideaal product voor de huid die is blootgesteld aan de zon. Neem na het zonnen een frisse douche en smeer je daarna in met een goede aftersun lotion. Met de Sun Protection After Sun van Care Plus haal je een professioneel product in huis! Deze voedende aftersun lotion heeft verzachtende, verzorgende, verkoelende en kalmerende eigenschappen, dankzij de unieke ingrediënten. Deze lotion is zeer geschikt voor de gevoelige huid. De Sun Protection After Sun zit in een handige verpakking van 100 ml: deze past gemakkelijk in elke tas en mag mee in je handbagage tijdens het vliegen.


LAAT JE HUID HERSTELLEN MET EEN GOEDE AFTERSUN LOTION
Smeer je regelmatig en uiterst zorgvuldig in met een professioneel zonnebrandproduct van Care Plus voor de optimale zonbescherming en vergeet je lippen niet. Hoe gevoeliger de huid, hoe eerder deze uitdroogt door de genadeloze UV-stralen. Een goede aftersun heeft meer effect dan je denkt! Voedt, verkoel, verzacht en kalmeer je huid met Sun Protection After Sun om je huid optimaal te laten herstellen na het zonnen.


VOORDELEN:  • Geschikt voor de gevoelige huid

  • Verzorgt en kalmeert de huid na blootstelling aan de zon

  • Natuurlijke ingrediënten

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.