Volatile shampoo normaal haar 250ml
Volatile shampoo normaal haar 250ml

Volatile shampoo normaal haar 250ml

Vanaf:8,23

Een te scherpe shampoo tast de natuurlijke talglaag aan. Talg verspreidt zich langs de haarschachten en houdt het haar glad en zacht. Het heeft een vettig, wasachtig uiterlijk. Zonder dit beschermende laagje zouden de dode cellen, waaruit het haar grotendeels bestaat, afschilferen en het haar een do


EAN
8715542000716
Merk
Volatile
Model
SHAMPOO NORMAAL HAAR 250ML

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Een te scherpe shampoo tast de natuurlijke talglaag aan. Talg verspreidt zich langs de haarschachten en houdt het haar glad en zacht. Het heeft een vettig, wasachtig uiterlijk. Zonder dit beschermende laagje zouden de dode cellen, waaruit het haar grotendeels bestaat, afschilferen en het haar een dof en levenloos aanzien geven. Uitwendig behandeling kan helpen het haar te laten glanzen, doordat de verloren gegane talg wordt vervangen door andere vettige stoffen. Gebruik van de natuurlijke Volatile shampoos, eventueel met toevoeging van essentiële oliën, komt de conditie van het haar en de vaak gevoelige hoofdhuid ten goede. De milde wasactieve stoffen in de shampoo worden uitsluitend gemaakt uit plantaardige werkstoffen zoals kokos en maïs. De Volatile shampoos zijn sterk geconcentreerd en daardoor zeer zuinig in gebruik.

Shampoo Neutraal
Zonder toevoeging van essentiële oliën; u kunt ze naar eigen wens toevoegen. De kant-en-klare shampoos van Volatile bevatten 0,7% zuivere essentiële olie.

Shampoo Normaal haar
Bij de shampoo voor normaal haar zorgen geranium, citroen en scharlei voor een natuurlijke verzorging.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.