Dove shampoo oxygen  hydration
Dove shampoo oxygen  hydration

Dove shampoo oxygen hydration

Vanaf:3,63

Dove Shampoo Advanced Hair Series Oxygen & Hydration zorgt ervoor dat slap en futloos haar gehydrateerd wordt en geeft het haar tot 95% meer volume. • Het zorgt ervoor dat slap en futloos haar gehydrateerd wordt.• Geeft het haar tot 95% meer volume.• Gebruikt Oxyfusion Technology met verzorgen


EAN
8712561495295
Merk
Dove
Model
SHAMPOO OXYGEN HYDRATION

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Dove Shampoo Advanced Hair Series Oxygen & Hydration zorgt ervoor dat slap en futloos haar gehydrateerd wordt en geeft het haar tot 95% meer volume.

• Het zorgt ervoor dat slap en futloos haar gehydrateerd wordt.
• Geeft het haar tot 95% meer volume.
• Gebruikt Oxyfusion Technology met verzorgende lichtgewicht oxygen ingredienten.
• Herstelt het vochttekort over de gehele lengte.
• Te gebruiken in combinatie met bijpassende conditioner en haarmasker.
• Gebruiksvriendelijke tube .

Dove Oxygen & Hydration met Oxyfusion Technology is speciaal ontwikkeld om meer volume te creëren voor fijn en futloos haar. Daarnaast is Oxygen & Hydration shampoo ontwikkeld met Oxyfusion Technology met verzorgende lichtgewichten, een nieuwe generatie van producten met hydraterende werking. Deze formule op basis van zuurstofhoudende, hydraterende ingrediënten herstelt het vochttekort snel over de gehele lengte en brengt fijn haar weer tot leven. Na het wassen met deze shampoo voelt je haar weer schoon en gehydrateerd aan. Het zorgt ervoor dat slap en futloos haar gehydrateerd wordt en geeft het haar tot wel 95% meer volume. Verwen jezelf en je haar door het gebruiken van deze hydraterende shampoo. De verpakking is prettig in gebruik vanwege de tube waar je makkelijk in kan knijpen om het product goed te doseren. De dop van de tube is zeer stevig en de tube is gemakkelijk op te bergen in je badkamer. Het is van belang om shampoo op de juiste manier te gebruiken. Breng de shampoo altijd aan op nat haar, masseer het goed in en spoel het vervolgens goed uit. Bij contact met de ogen, goed uitspoelen. Gebruik voor het beste resultaat de shampoo in combinatie met de bijpassende conditioner en haarmasker.

Gebruiksinformatie 1. Breng de shampoo aan op nat haar.
2. Masseer het goed in en spoel het uit.
3. Bij contact met de ogen, goed uitspoelen.
Bij contact met ogen, goed uitspoelen.

Veelgestelde vragen over

1. Hoe kan ik mijn haar het beste wassen om het sterker en gezonder te maken?
Was je haar met een gematigde hoeveelheid shampoo, wrijf de shampoo tussen je handen en breng het op je natte haar aan, kneed het in je haar en masseer zacht je hoofdhuid. Zorg dat je je haren goed uitspoelt, zodat er geen restjes shampoo blijven zitten.

2. Als ik meer shampoo gebruik, krijg ik dan schoner haar?
Nee. Door een overdosis shampoo kan je haar zelfs wat vetter worden doordat de talgklieren uit balans geraken. Anders gezegd: je reinigt in feite te grondig. Door plots te ontvetten, zal je lichaam met de talgklieren meer vet afgeven. Dat huidvet staat in voor de bescherming van je haren en zal in grotere mate aanwezig zijn wanneer je je haren met te veel shampoo hebt gewassen.


Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.