Andrelon shampoo levendige kleur
Andrelon shampoo levendige kleur
Andrelon shampoo levendige kleur

Andrelon shampoo levendige kleur

Vanaf:2,19

Andrélon Shampoo Levendige Kleur is speciaal ontwikkeld voor een optimale verzorging van gekleurd haar.• Milde shampoo met UV filter.• Met UV filter die het haar beschermt tegen de schadelijke zonnestralen.• Met perzik-extract wat het haar hydrateert, voedt en beschermt. • Helpt de levendig


EAN
8712561548304
Merk
Andrelon
Model
SHAMPOO LEVENDIGE KLEUR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Andrélon Shampoo Levendige Kleur is speciaal ontwikkeld voor een optimale verzorging van gekleurd haar.

• Milde shampoo met UV filter.
• Met UV filter die het haar beschermt tegen de schadelijke zonnestralen.
• Met perzik-extract wat het haar hydrateert, voedt en beschermt.
• Helpt de levendigheid en diepe glans langdurig vast te houden.
• Om gekleurd haar langer mooi te houden.
• Geschikt voor elk haartype.

Voor een intensieve verzorging van gekleurd haar gebruik je de Andrélon Levendige Kleur shampoo. De rijke samenstelling, met UV filter en perzik-extract, verzorgt en herstelt je haar en behoudt zo de levendigheid en diepe glans van je kleur. Het is natuurlijk heerlijk als de zon buiten schijnt, maar voor je haar is dit niet heel erg gunstig. Zonlicht is een van de grootste vijanden van gekleurd haar en dan vooral voor donker haar. De warmte zorgt ervoor dat vocht uit het haar wordt onttrokken en de zon zorgt ervoor dat de haarkleur snel lichter wordt en dus vervaagd. Dankzij de UV-filter in de Andrélon Levendige Kleur shampoo wordt het haar beschermd tegen deze schadelijke zonnestralen. Het effectieve perzik-extract wat aan de shampoo toegevoegd is bevat hydraterende en beschermende ingrediënten die het geverfde haar mooi en levendig houden. Om je haarkleur nog langer mooi te houden wordt aangeraden om stylingtools die warmte ontwikkelen te vermijden, omdat de kleur dan ook sneller kan vervagen. Als je toch graag je haar in model brengt met apparaten die werken op basis van hitte, kun je dit het beste doen op een lage temperatuur, om de schade aan het haar te beperken. De voedende en hydraterende stoffen in de Andrélon Levendige Kleur shampoo beschermen je haar zodat het langer levendig en kleurrijk blijft. Geniet langer van je gekleurde haar.

Gebruiksinformatie 1. Masseer de shampoo in nat haar en spoel het vervolgens goed uit.
2. Herhaal indien nodig.
Masseer de shampoo in nat haar en spoel vervolgens uit. Herhaal indien nodig.

Veelgestelde vragen over Q:Hoe kan ik mijn haar het beste wassen om het sterker en gezonder te maken? A: Was je haar met een gematigde hoeveelheid shampoo, wrijf de shampoo tussen je handen en breng het op je natte haar aan, kneed het in je haar en masseer zacht je hoofdhuid. Zorg dat je je haren goed uitspoelt, zodat er geen restjes shampoo blijven zitten.

1. Hoe kan ik mijn haar het beste wassen om het sterker en gezonder te maken?
Was je haar met een gematigde hoeveelheid shampoo. Wrijf de shampoo tussen je handen en breng het op je natte haar aan. Kneed het in je haar en masseer zacht je hoofdhuid. Zorg dat je je haren goed uitspoelt, zodat er geen restjes shampoo blijven zitten.

2. Hoelang moet ik de shampoo laten intrekken?
Laat de shampoo minimaal 1 tot 2 minuten intrekken, zodat de actieve ingrediënten hun werk kunnen doen.


Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.