Andrelon for men 2in1 shampoo hair  body
Andrelon for men 2in1 shampoo hair  body

Andrelon for men 2in1 shampoo hair body

Vanaf:2,19

Andrélon Shampoo For Men Hair & Body het wassen van het haar en lichaam in één fles.• Voor haar en body.• Met Aloë Vera extract.• Om snel en effectief het haar en lichaam te wassen.• Milde reiniging voor je haar.• Bevat eucalyptus extract.• Makkelijk in gebruik.De For Men haarverzorg


EAN
8711700777117
Merk
Andrelon
Model
FOR MEN 2IN1 SHAMPOO HAIR BODY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Andrélon Shampoo For Men Hair & Body het wassen van het haar en lichaam in één fles.

• Voor haar en body.
• Met Aloë Vera extract.
• Om snel en effectief het haar en lichaam te wassen.
• Milde reiniging voor je haar.
• Bevat eucalyptus extract.
• Makkelijk in gebruik.

De For Men haarverzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor mannen zodat ze snel en effectief hun haar kunnen wassen, zonder te veel gedoe. Andrélon heeft in de For Men haarverzorgingslijn een product ontwikkeld speciaal voor mannen die niet houden van te veel gedoe. De Hair & Body shampoo is speciaal ontwikkeld om zowel je haar als je lichaam mee te wassen. Het biedt niet alleen een milde reiniging voor je haar maar het zorgt er ook voor dat je weer een stralende en schone huid krijgt. De Hair & Body shampoo bevat hydraterende bestandsdelen zoals Aloë Vera en eucalyptus extract. De shampoo is makkelijk mee te nemen waardoor het ideaal is om mee te nemen voor bijvoorbeeld het douchen in de sportschool, sportclubs of mee te nemen op vakantie. De shampoo heeft een heerlijke geur die ervoor zorgt dat het haar na het wassen nog uren heerlijk schoon en gewassen blijft ruiken. Zorg er altijd voor dat je na het wassen van je haar met deze shampoo je zorgt dat je je haar goed uitspoelt zodat er geen restjes achterblijven in je haar. Met de perfecte verzorging van Andrélon For Men Hair & Body in één fles ben je lekker snel klaar.

Gebruiksinformatie 1. Was je haar met een gematigde hoeveelheid shampoo, wrijf de shampoo tussen je handen en breng het op je natte haar aan, kneed het in je haar en masseer zacht je hoofdhuid.
2. Zorg dat je je haren goed uitspoelt, zodat er geen restjes shampoo blijven zitten en herhaal indien nodig.
3. Voor het wassen van je huid: Shampoo verdelen over de huid, goed wrijven en daarna het schuim afspoelen.
Masseer de shampoo in nat haar en spoel vervolgens uit. Herhaal indien nodig.

Veelgestelde vragen over Q:Hoe kan ik mijn haar het beste wassen om het sterker en gezonder te maken? A: Was je haar met een gematigde hoeveelheid shampoo, wrijf de shampoo tussen je handen en breng het op je natte haar aan, kneed het in je haar en masseer zacht je hoofdhuid. Zorg dat je je haren goed uitspoelt, zodat er geen restjes shampoo blijven zitten.

1. Hoeveel shampoo moet ik gebruiken?
Gebruik een gematigde hoeveelheid shampoo.

2. Waarom gebruik je shampoo?
Shampoo zorgt er voor dat je haar weer schoon wordt.


Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.