Andrelon for kids piraat shampoo 300ml
Andrelon for kids piraat shampoo 300ml

Andrelon for kids piraat shampoo 300ml

Vanaf:2,19

Andrélon Kids Autocoureur Shampoo, met de geur van appel, is speciaal ontwikkeld voor het haar van kinderen en prikt niet in de ogen. Andrélon Kids Autocoureur Shampoo is ontwikkeld voor het haar van kinderen Deze shampoo, met de geur van appel, prikt niet in de ogen Andrélon Autocoureur is een


EAN
8717644606605
Merk
Andrelon
Model
FOR KIDS PIRAAT SHAMPOO 300ML

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Andrélon Kids Autocoureur Shampoo, met de geur van appel, is speciaal ontwikkeld voor het haar van kinderen en prikt niet in de ogen.  • Andrélon Kids Autocoureur Shampoo is ontwikkeld voor het haar van kinderen

  • Deze shampoo, met de geur van appel, prikt niet in de ogen

  • Andrélon Autocoureur is een milde shampoo en is pH-huidneutraal

  • Deze shampoo is speciaal afgestemd op wat kinderhaar nodig heeft

  • De formulering wast makkelijk alle gel uit het haar en maakt het sterker

  • De fles van Andrélon Autocoureur Shampoo is 100% gerecycled en recyclebaar
Andrélon Kids Autocoureur Shampoo is speciaal ontwikkeld voor het haar van kinderen. Deze kindershampoo met appel heeft een milde formule. Deze shampoo met de geur van appel heeft, naast een milde formule, speciale eigenschappen die zijn afgestemd op wat kinderhaar nodig heeft. De 'magische' formule tovert klitten uit het haar en geeft het haar een schitterende glans. Door de milde samenstelling prikt de shampoo niet in de ogen. Andrélon Autocoureur Shampoo wast makkelijk alle gel uit het haar en maakt het haar sterker. Maak van het wassen van de haren een feestje met de Andrélon Kids Autocoureur Shampoo. En heb je een kind dat minder van autoracen is? Probeer de Andrélon Kids Prinses Shampoo voor kleine prinsen en prinsessen.

Gebruiksaanwijzing: breng de shampoo aan op het haar. Wrijf de shampoo goed in en laat het even intrekken. Spoel vervolgens de shampoo goed uit.

Andrélon is het meest verkochte haarverzorgingsmerk in Nederland en kent een rijke geschiedenis van meer dan 80 jaar. Met een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners, treatments, kleurmaskers en stylingproducten biedt Andrélon verzorging voor elk type haar. Andrélon kent een rijke geschiedenis die terug gaat naar 1940. Kapper André de Jong maakte destijds zijn eigen verzorgingsproducten in een klein fabriekje naast zijn winkel in Bodegraven. Dit groeide uit tot een landelijk bekend merk voor haarverzorging dat niet meer weg te denken is uit de Nederlandse badkamer.

Andrélon is zich de afgelopen jaren blijven ontwikkelen en sinds kort heeft Andrélon een andere fles! Deze is recyclebaar en gemaakt van 100% gerecycled plastic*. Dit zorgt én voor stralend haar én is beter voor de planeet. Andrélon laat haar stralen. *M.u.v. de dop.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.