Schwartzkopf poly palette perfect gloss color 700 honing blond
Schwartzkopf poly palette perfect gloss color 700 honing blond

Schwartzkopf poly palette perfect gloss color 700 honing blond

Vanaf:1,93

Poly Palette Perfect Gloss - nr 700 Honing Blond Geniet van Poly Palette, verrijkt met Arganolie voor diep gevoed haar met 30% meer glans en een perfecte grijsdekking. De crèmekleuring dringt tot diep in de haarkern door en verzegelt de kleurpigmenten voor een nieuwe dimensie van kleurintensiteit e


EAN
5410091714321
Merk
Poly palette
Model
SCHWARTZKOPF POLY PALETTE PERFECT GLOSS COLOR 700 HONING BLOND

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Poly Palette Perfect Gloss - nr 700 Honing Blond Geniet van Poly Palette, verrijkt met Arganolie voor diep gevoed haar met 30% meer glans en een perfecte grijsdekking. De crèmekleuring dringt tot diep in de haarkern door en verzegelt de kleurpigmenten voor een nieuwe dimensie van kleurintensiteit en een langdurig kleurresultaat. De rijke verzorgende conditioner met Arganolie voedt het haar intensief en maakt het haar prachtig soepel en glad.

Geschikt voor donkerblond tot zwartbruin haar.

Over Schwarzkopf Als een van de drie cosmeticamerken aan de wereldtop, staat het merk Schwarzkopf voor kwaliteit, ervaring en innovatie. En dit al meer dan 111 jaar!Het merk Schwarzkopf geniet het volle vertrouwen van zowel consumenten als professionele kappers. Dat komt ten goede aan elke productinnovatie die onder de naam Schwarzkopf gelanceerd wordt.Schwarzkopf heeft zijn doeltreffendheid bewezen als overkoepelend merk voor een brede portfolio van legendarische productmerken, zoals Gliss Kur, Taft en Got2B. Het gekende logo staat op elke verpakking en wordt ook mee opgenomen in elke tvcommercial.Het succes en de voldoening van de consument over dit merk zijn het gevolg van het feit dat het merk systematisch de hoge verwachtingen inlost die uitgesproken worden door zijn slagzin: ‘Professional Quality for you’. Vandaag is Schwarzkopf wereldwijd aanwezig in 50 landen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.