Schwartzkopf poly palette perfect gloss color 365
Schwartzkopf poly palette perfect gloss color 365

Schwartzkopf poly palette perfect gloss color 365

Vanaf:1,78

Poly Palette PG 365 Pure Chocolade Deze permanente haarkleuring komt uit een nieuwe serie van de Schwarzkopf Poly Palette. Deze haarkleuring geeft je haar tot wel 8 weken lang een rijke, sensationele kleur met een super mooie glans! Daarbij beschikt deze haarkleuring over een speciale multi-layer te


EAN
5410091714314
Merk
Poly palette
Model
SCHWARTZKOPF POLY PALETTE PERFECT GLOSS COLOR 365

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Poly Palette PG 365 Pure Chocolade Deze permanente haarkleuring komt uit een nieuwe serie van de Schwarzkopf Poly Palette.
Deze haarkleuring geeft je haar tot wel 8 weken lang een rijke, sensationele kleur met een super mooie glans! Daarbij beschikt deze haarkleuring over een speciale multi-layer technologie. Deze zorgt ervoor dat na elke wasbeurt een nieuwe, intense kleur wordt geactiveerd, heel fijn dus!

Deze haarkleuring bevat geen ammoniak.

Over Schwarzkopf Als een van de drie cosmeticamerken aan de wereldtop, staat het merk Schwarzkopf voor kwaliteit, ervaring en innovatie. En dit al meer dan 111 jaar!Het merk Schwarzkopf geniet het volle vertrouwen van zowel consumenten als professionele kappers. Dat komt ten goede aan elke productinnovatie die onder de naam Schwarzkopf gelanceerd wordt.Schwarzkopf heeft zijn doeltreffendheid bewezen als overkoepelend merk voor een brede portfolio van legendarische productmerken, zoals Gliss Kur, Taft en Got2B. Het gekende logo staat op elke verpakking en wordt ook mee opgenomen in elke tvcommercial.Het succes en de voldoening van de consument over dit merk zijn het gevolg van het feit dat het merk systematisch de hoge verwachtingen inlost die uitgesproken worden door zijn slagzin: ‘Professional Quality for you’. Vandaag is Schwarzkopf wereldwijd aanwezig in 50 landen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.