Loreal paris preference 7.40 cuivre intense
Loreal paris preference 7.40 cuivre intense

Loreal paris preference 7.40 cuivre intense

Vanaf:9,99

Het productPréférence van L'Oréal Paris is de permanente kleuring van L'Oréal Paris voor een duurzame, rijke met perfecte grijsdekking en absolute glans. Het gepatenteerde anti-vervagingssysteem van Préférence bevat extra duurzame kleurdeeltjes, die zich vast zetten in het hart van het haar vo


EAN
3600521368657
Merk
L oreal paris
Model
LOREAL PARIS PREFERENCE 7.40 CUIVRE INTENSE

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Het product
Préférence van L'Oréal Paris is de permanente kleuring van L'Oréal Paris voor een duurzame, rijke met perfecte grijsdekking en absolute glans. Het gepatenteerde anti-vervagingssysteem van Préférence bevat extra duurzame kleurdeeltjes, die zich vast zetten in het hart van het haar voor een rijke, stralende en duurzame kleur. De Kleur Vasthoudende Verzorging, verrijkt met UV-filter en Vitamine E, behoudt de zachtheid en glans van uw haar tussen twee kleuringen. NIEUW: Préférence ontdekte het geheim van een kostbare kleur, geïnspireerd door kleurexpert Christophe Robin: het Hi -Shine Elixir. De combinatie van het nieuwe Hi-Shine Elixir met de legendarische Langhoudende Kleurdeeltjes van Préférence onthult een verfijnde (met Récital Préférence) of intense (met Féria Préférence) kleur met een absolute glans. Bovendien tovert het subtiele parfum van het Hi-Shine Elixir uw kleuring om in een ontspannend moment van plezier.

Het resultaat
• Verfijnde en rijke kleur met een absolute glans
• Perfecte grijsdekking

*Wetenschappelijke glanstest na gebruik van het kleurmengsel en de verzorging voor meerdere toepassingen, gedurende 6 weken.

Hoe te Gebruiken?
Gebruik de glansverzorging éénmaal per week tussen twee kleuringen (tot 6 applicaties mogelijk). Dankzij zijn UV filter en Vitamine E, beschermt de verzorging uw haar tegen de zon en invloeden van buitenaf. Zo behoudt uw kleur haar glans en voelt uw haar zijdezacht aan, dag na dag.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.