Andrelon oil  care 1-minuut masker
Andrelon oil  care 1-minuut masker

Andrelon oil care 1-minuut masker

Vanaf:17,95

Andrélon 1-Minuut Haarmasker Oil & Care Dit masker geeft droog haar een volledig verzorgende behandeling in slechts 1 minuut.• Unieke formule met diverse oliën, waaronder Marokkaanse Arganolie• Verzorgt en voedt je haar zonder het te verzwaren of vettig te maken• Helpt pluizig haar te voorko


EAN
8711700748148
Merk
Andrelon
Model
OIL CARE 1-MINUUT MASKER

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Andrélon 1-Minuut Haarmasker Oil & Care Dit masker geeft droog haar een volledig verzorgende behandeling in slechts 1 minuut.

• Unieke formule met diverse oliën, waaronder Marokkaanse Arganolie
• Verzorgt en voedt je haar zonder het te verzwaren of vettig te maken
• Helpt pluizig haar te voorkomen en maakt het haar beter behandelbaar
Dit masker geeft droog haar een volledig verzorgende behandeling in slechts 1 minuut. De unieke formule met diverse oliën, waaronder Marokkaanse Arganolie, verzorgt en voedt je haar zonder het te verzwaren of vettig te maken. Het masker helpt pluizig haar te voorkomen en maakt het haar beter behandelbaar. Het resultaat is zacht en luchtig haar. Andrélon heeft een lijn speciaal voor droog en pluizig haar: Oil & Care. De unieke formule met diverse oliën, waaronder Marokkaanse Arganolie, verzorgt en voedt je haar, waardoor je weer controle krijgt over je droge en pluizige haar. De olie wordt snel in je haar opgenomen, zodat je haar zacht aanvoelt en zijn natuurlijke uitstraling behoudt.

Gebruiksinformatie Het iedere dag 1-minuut masker is een intensieve verzorging om je haar op een snelle manier te voeden en te herstellen.
Breng het masker na het wassen aan op vochtig haar. laat het 1 minuut inwerken en spoel het daarna grondig uit. het masker kan dagelijks worden gebruikt. Tip: heb je lang haar? Breng het masker voornamelijk aan vanaf 5 centimer van de haaraanzet tot in de punten.

Veelgestelde vragen over Q: waarvoor heb je het 1-Minuut Masker nodig? A: Wanneer jouw lokken wel een verzorgende boost kunnen gebruiken, kan een haarmasker het verschil maken. Haarmaskers zijn rijk aan voedingsstoffen en geven je haren een extra intensieve verzorging. Deze ingrediënten dringen door tot in de kern van je haar, om je lokken van binnen en van buiten intensief te voeden. Al in 1 minuut heb je resultaat, maar door het masker een paar minuten langer in je haar te laten trekken kunnen de ingrediënten langer hun werking doen waardoor ze optimaal tot hun recht komen. Het resultaat: mooi verzorgd, sterk en glanzend haar! Het 1-Minuut Masker werkt het best als je het masker kiest wat het beste bij jouw haartype past. Q:Is het slecht voor je haren wanneer je het 1 minuut masker i.p.v. 1 minuut een hele nacht in je haar laat zitten? A:Je kunt het 1-Minuut Masker heel goed langer in je haar te laten trekken, dan kunnen de ingrediënten langer hun werking doen waardoor ze optimaal tot hun recht komen. Je kan dit masker ook als nachtmasker gebruiken. Verdeel voordat je gaat slapen een paar pompjes over de gehele lengte van je haar en spoel het masker ‘s ochtends goed uit.
Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.