Unicare oogdruppels vita eye care 15ml met dexpanthenol
Unicare oogdruppels vita eye care 15ml met dexpanthenol

Unicare oogdruppels vita eye care 15ml met dexpanthenol

Vanaf:5,26

Nu ook verkrijgbaar in een flesje van 15 mlUnicare Vita+ Eye Care Drops bieden een bevochtigende en voedende oplossing voor droge, geïrriteerde en vermoeide ogen. Naast de versie in ampullen, voor eenmalig gebruik, is er nu ook een flesje van 15 ml. Unicare Vita+ Eye Care Drops bevatten dexpantheno


EAN
8718144550719
Merk
Unicare
Model
OOGDRUPPELS VITA EYE CARE 15ML MET DEXPANTHENOL

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Nu ook verkrijgbaar in een flesje van 15 ml

Unicare Vita+ Eye Care Drops bieden een bevochtigende en voedende oplossing voor droge, geïrriteerde en vermoeide ogen. Naast de versie in ampullen, voor eenmalig gebruik, is er nu ook een flesje van 15 ml. Unicare Vita+ Eye Care Drops bevatten dexpanthenol. Dit zorgt voor de hydraterende werking, die het draagcomfort vergroot. Deze dexpanthenol zit ook in de Vita+ alles-in-één-vloeistof voor zachte contactlenzen. De Unicare Vita+ Eye Care Drops zijn ook geschikt voor dragers van (alle soorten) contactlenzen.

Algemeen

Unicare Vita+ Eye Care Drops bevorderen en ondersteunen de

zelf-regenererende eigenschappen van het hoornvlies. Dankzij de muco-adhesieve kracht van HPC wordt het traanfilmpje behouden, zodat het oog beter beschermd wordt. Dit product bevat geen dierlijke ingrediënten.

Unicare Vita+ Eye Care Drops helpen het oog te beschermen tegen een droog gevoel en helpen in het geval van vermoeide, en geïrriteerde ogen. Door een aantal druppels in het oog te druppelen wordt het ongemakkelijke gevoel verzacht of volledig verminderd.

www.unicare-info.nl

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.