Unicare contactlenzen -4.50
Unicare contactlenzen -4.50

Unicare contactlenzen -4.50

Vanaf:9,39

Deze verpaking bestaat uit 4 x Unicare maandlenzen en is verkrijgbaar in de sterktes van -1,00 t/m -6,00. Maandlenzen zijn de populairste contactlenzen. En dat is niet zo vreemd, want het zijn één van de voordeligste contactlenzen. Maandlenzen kan je 1 hele maand dragen, dus je hebt maar 12 paar n


EAN
8714367005982
Merk
Unicare
Model
CONTACTLENZEN -4.50

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Deze verpaking bestaat uit 4 x Unicare maandlenzen en is verkrijgbaar in de sterktes van -1,00 t/m -6,00.

Maandlenzen zijn de populairste contactlenzen. En dat is niet zo vreemd, want het zijn één van de voordeligste contactlenzen. Maandlenzen kan je 1 hele maand dragen, dus je hebt maar 12 paar nodig per jaar. Maandlenzen zijn makkelijk, voordelig en ook duurzaam in gebruik.

Unicare contactlenzen zijn kwalitatief hoogwaardige zachte contactlenzen met een hoog watergehalte van 55% en zijn zelfs voorzien van een UV filter. De zachte contactlenzen zijn uiterst flexibel. De dunne en soepele maandlenzen zijn geschikt voor ieder oog en gemaakt van Filcon 4, ionisch.De zachte contactlenzen voldoen aan alle wettelijke eisen en dragen de Europese CE-markering.

Belangrijkste kenmerken:
• Maandlenzen
• Zachte contactlenzen met sterkte
• Hoog watergehalte van 55%
• Materiaal is Filcon 4, ionisch

Hoe te gebruiken?
Was uw handen en maak ze droog. Neem de Unicare contactlens uit de verpakking en leg deze in uw handpalm. Giet nu ongeveer 10 druppels Unicare lenzenvloeistof op de contactlens en wrijf met uw wijsvinger de lens voorzichtig schoon. Spoel de lens grondig af met de lenzenvloeistof. Plaats de lens vervolgens in de met nieuwe vloeistof gevulde lenshouder. Voor een optimale desinfectie dienen de contactlenzen minimaal 6 uur in de gesloten lenshouder bewaard te worden. Na desinfectie kunt u de lenzen direct inzetten en dragen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.