Unicare contactlenzen -1.50
Unicare contactlenzen -1.50

Unicare contactlenzen -1.50

Vanaf:11,95

De zachte maandlenzen van Unicare zijn dunne, soepele contactlenzen van hoge kwaliteit met geïntegreerde UV-bescherming. In de verpakking zitten 4 contactlenzen van Unicare ontworpen voor het dagelijks dragen en dienen na 1 maand te worden vervangen door een nieuwe. Unicare contactlenzen zij


EAN
8714367005869
Merk
Unicare
Model
CONTACTLENZEN -1.50

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

De zachte maandlenzen van Unicare zijn dunne, soepele contactlenzen van hoge kwaliteit met geïntegreerde UV-bescherming. In de verpakking zitten 4 contactlenzen van Unicare ontworpen voor het dagelijks dragen en dienen na 1 maand te worden vervangen door een nieuwe.


Unicare contactlenzen zijn kwalitatief hoogwaardige zachte contactlenzen met een hoog watergehalte van 55% en zijn voorzien van een UV filter. De zachte contactlenzen zijn uiterst flexibel. De dunne en soepele maandlenzen zijn geschikt voor ieder oog en gemaakt van Filcon 4, ionisch. De zachte contactlenzen voldoen aan alle wettelijke eisen en dragen de Europese CE-markering.  • Met gratis lenshouder

  • 1 verpakking maandlenzen met 4 zachte lenzen


De Unicare zachte maandlenzen zijn bestemd voor mensen die reeds geruime tijd probleemloos zachte lenzen dragen.


Belangrijke kenmerken

  • Maandlenzen

  • Zachte contactlenzen met sterkte

  • Hoog watergehalte van 55 %

  • Materiaal is Filcon 4, ionisch


De lenzen zijn bedoeld voor een gebruik van 4 maanden en dienen na deze periode vervangen te worden.


Hoe te gebruiken?


Lees de bijsluiter goed door en bewaar deze.Was je handen en maak ze droog. Neem de Unicare contactlens uit de verpakking en leg deze in jouw handpalm. Giet nu ongeveer 10 druppels Unicare lenzenvloeistof op de contactlens en wrijf met jouw wijsvinger de lens voorzichtig schoon. Spoel de lens grondig af met de lenzenvloeistof. Plaats de lens vervolgens in de met nieuwe vloeistof gevulde lenshouder. Voor een optimale desinfectie dienen de contactlenzen minimaal 6 uur in de gesloten lenshouder bewaard te worden. Na desinfectie kan je de lenzen direct inzetten en dragen.


* Laat minimaal 1 keer per jaar je ogen controleren door een oogzorgspecialist


Unicare min maandlenzen zijn verkrijgbaar in 21 verschillende sterktes en Unicare plus maandlenzen in 9 verschillende sterktes.


Waarschuwing


Raadpleeg in geval van twijfel een oogzorgspecialist. Door de aanwijzingen van een oogzorgspecialist op te volgen en het regelmatig vervangen van de lenshouder kun je problemen met contactlenzen voorkomen.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.