Eye fresh maandlenzen -4.00 6st
Eye fresh maandlenzen -4.00 6st

Eye fresh maandlenzen -4.00 6st

Vanaf:13,56

Eye Fresh maandlenzen zijn verpakt per 6 stuks en verkrijgbaar in de sterktes van -1,00 t/m -6,00.Maandlenzen zijn erg populair en de meest verkochte lenzen. Logisch, want u heeft maar twaalf paar nodig per jaar en daardoor zijn maandlenzen een voordelige keuze. Maandlenzen zijn makkelijk, duurzaam


EAN
8714367004855
Merk
Eye fresh
Model
MAANDLENZEN -4.00 6ST

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Eye Fresh maandlenzen zijn verpakt per 6 stuks en verkrijgbaar in de sterktes van -1,00 t/m -6,00.

Maandlenzen zijn erg populair en de meest verkochte lenzen. Logisch, want u heeft maar twaalf paar nodig per jaar en daardoor zijn maandlenzen een voordelige keuze. Maandlenzen zijn makkelijk, duurzaam en voordelig. Ook wanneer je een bril draagt zijn maandlenzen ideaal. Je kunt de contactlenzen makkelijk afwisselen.

Eye Fresh zachte maandlenzen zijn kwalitatief hoogwaardige contactlenzen. Ze zijn gemaakt van Filcon 4, ionisch en hebben een hoog watergehalte van 55%. Dankzij het hoge watergehalte ervaar je dagelijks een optimaal zicht en een prettig draagcomfort. De zachte contactlenzen voldoen aan alle wettelijke eisen en hebben een CE markering.

Belangrijkste kenmerken:
• Maandlenzen zijn voordelig
• Zachte contactlenzen met sterkte
• Hoog watergehalte van 55%
• Materiaal is Filcon 4, ionisch

Gebruik:
Eye Fresh maandlenzen zijn makkelijk in te brengen. Leg de Eye Fresh contactlens deze in uw handpalm. Giet nu enkele druppels Eye Fresh lenzenvloeistof op de contactlens en plaats deze in uw oog. Voor het reinigen haal je de contactlens uit het oog en leg deze op uw handpalm. Giet nu enkele druppels en wrijf met uw wijsvinger de contactlens voorzichtig schoon. Spoel de contactlens af met de lenzenvloeistof en plaats deze in een platte lenshouder. Vul de lenshouder met Eye Fresh lenzenvloeistof.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.