Eye fresh lenzenvloeistof alles-in-1 zacht 240ml
Eye fresh lenzenvloeistof alles-in-1 zacht 240ml

Eye fresh lenzenvloeistof alles-in-1 zacht 240ml

Vanaf:2,96

AlgemeenEyeFresh Lenzenvloeistof Alles-In-1 Zacht is geschikt voor het reinigen, reinigen, bewaren en inzetten van alle soorten zachte contactlenzen.Hoe te gebruiken? Was uw handen, spoel ze goed af en maak ze droog. Neem uw lens van het oog en leg deze in uw handpalm. Giet nu 5-10 druppels Eye Fres


EAN
8714367000703
Merk
Eye fresh
Model
LENZENVLOEISTOF ALLES-IN-1 ZACHT 240ML

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Algemeen

EyeFresh Lenzenvloeistof Alles-In-1 Zacht is geschikt voor het reinigen, reinigen, bewaren en inzetten van alle soorten zachte contactlenzen.

Hoe te gebruiken?

Was uw handen, spoel ze goed af en maak ze droog. Neem uw lens van het oog en leg deze in uw handpalm. Giet nu 5-10 druppels Eye Fresh op de lens en wrijf met uw wijsvinger de lens voorzichtig schoon. Spoel de lens grondig af met Eye Fresh. Plaats de lens vervolgens in de met verse Eye Fresh gevulde lenshouder. Voor een optimale desinfectie dienen de lenzen minimaal 4 uur in de gesloten lenshouder bewaard te worden. Na desinfectie kunt u de lenzen direct inzetten. Wanneer de lenzen gedurende een langere periode niet gebruikt worden, dient u ze in de Eye Fresh vloeistof te bewaren.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.