Eye fresh lenzenvloeistof alles-in-1 no rub 240ml
Eye fresh lenzenvloeistof alles-in-1 no rub 240ml

Eye fresh lenzenvloeistof alles-in-1 no rub 240ml

Vanaf:3,49

Eye Fresh No Rub is geschikt voor het desinfecteren, inzetten, bewaren en reinigen van eiwitafzetting en vertaalslag van alle zachte contactlenzen. Samenstelling: Eye Fresh No Rub is een gebufferde, isotonische oplossing welke het volgende werkzame bestanddeel bevat: Actipro, Poloxamer 407.Gebruiksa


EAN
8718144550054
Merk
Eye fresh
Model
LENZENVLOEISTOF ALLES-IN-1 NO RUB 240ML

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Eye Fresh No Rub is geschikt voor het desinfecteren, inzetten, bewaren en reinigen van eiwitafzetting en vertaalslag van alle zachte contactlenzen. Samenstelling: Eye Fresh No Rub is een gebufferde, isotonische oplossing welke het volgende werkzame bestanddeel bevat: Actipro, Poloxamer 407.

Gebruiksaanwijzing:
De garantiesluiting van de flacon wordt verbroken door de dop los te draaien. Direct na het uitnemen van de lenzen beide zijden van de lens grondig spoelen met Eye Fresh No Rub. Plaats de lenzen in de met Eye Fresh No Rub gevulde lenshouder en schud deze gedurende tenminste 15 seconden. Om de lenzen te desinfecteren laat u deze gedurende minimaal 4 uur in de gevulde lenshouder staan. Spoel vervolgens beide zijden van de lens met Eye Fresh No Rub. Hierna kunt u de Eye Fresh No Rub bevochtigde lenzen inzetten. De druppelaar niet aanraken om verontreiniging van de vloeistof te voorkomen. De flacon na gebruik direct sluiten. Overige aanwijzigen: Na bewaring gedurende meer dan 30 dagen moeten de lenzen opnieuw gereinigd en gedesinfecteerd worden.

Waarschuwing:
Buiten bereik van kinderen houden. In geval van oogirritatie staak het gebruik en raadpleeg uw arts/contactlensspecialist. Controleer of de garantiesluiting ongeschonden is. Gebruik of meng Eye Fresh No Rub niet met andere contactlensvloeistoffen.

Na openen 60 dagen houdbaar, vernietig restanten.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.