Dr van der hoog masker refreshing raspberry
Dr van der hoog masker refreshing raspberry

Dr van der hoog masker refreshing raspberry

Vanaf:6,99

Frambozen zijn niet alleen heel lekker, maar ook heel lekker voor je huid! Verwen jezelf daarom eens met een Refreshing Raspberry masker. Dit fruitige frambozenmasker reinigt je huid op milde wijze en verwijdert onzuiverheden en afvalstoffen. Het bevat een extract van frambozen, die een rijke bron z


EAN
8711869750068
Merk
Van der hoog
Model
DR VAN DER HOOG MASKER REFRESHING RASPBERRY

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Frambozen zijn niet alleen heel lekker, maar ook heel lekker voor je huid! Verwen jezelf daarom eens met een Refreshing Raspberry masker. Dit fruitige frambozenmasker reinigt je huid op milde wijze en verwijdert onzuiverheden en afvalstoffen. Het bevat een extract van frambozen, die een rijke bron zijn van waardevolle vitaminen, mineralen en antioxidanten. Na gebruik van dit crèmemasker voelt je huid weer heerlijk fris en fruitig aan.

Gebruik van het gezichtsmasker:
Breng een royale laag aan op je gereinigde gezicht en laat je huid rondom de ogen en mond vrij. Nu kun je 10 tot 15 minuten heerlijk ontspannen en genieten. Neem het gezichtsmasker af met lauwwarm water. Verwen jezelf wekelijks met dit luxe masker voor een optimaal resultaat.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.