Amando eau de toilette sport
Amando eau de toilette sport

Amando eau de toilette sport

Vanaf:5,00

Amando Eau de Toilette Sport - Men 50 ml Amando Sport Eau de Toilette is een klassiek parfum voor de sportieve man. De geur van deze eau de toilette is zowel mannelijk als verfrissend door de combinatie van onder meer gember- en pepermuntaccenten. Amando Sport EDT heeft een frisse geur die perfect p


EAN
8714319928697
Merk
Amando
Model
EAU DE TOILETTE SPORT

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Amando Eau de Toilette Sport - Men 50 ml
Amando Sport Eau de Toilette is een klassiek parfum voor de sportieve man. De geur van deze eau de toilette is zowel mannelijk als verfrissend door de combinatie van onder meer gember- en pepermuntaccenten. Amando Sport EDT heeft een frisse geur die perfect past bij de sportieve man.
Frisse eau de toilette
Bevat gember en pepermunt
Zowel mannelijk als verfrissend
Speciaal voor de sportieve man
Gebruik:
Breng Amando Sport EDT net na het douchen of na het nemen van een bad aan, voor optimaal gebruik. Parfum houdt namelijk het best op een warme huid. De polsen, de hals en de borst zijn de plekken waar de geur het beste te verstuiven is. Resultaat: Dankzij Amando Sport EDT zult u de hele dag heerlijk fris ruiken. Dankzij de verfrissende geur zal het parfum langdurig blijven hangen en krijgt u een mannelijke en sportieve uitstraling.
Inhoud: Amando Eau de Toilette Sport - Men 50 ml

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.