Xtorm AL390 PowerBank Laptop 18000
Xtorm AL390 PowerBank Laptop 18000

Xtorm AL390 PowerBank Laptop 18000

Batterijcapaciteit 18000 mAh - ook geschikt voor laptop

Vanaf:92,78

Deze Xtorm AL390 PowerBank Laptop 18000 heeft een batterijcapaciteit van 18000 mAh en is ook geschikt voor het opladen van je laptop. Een gemiddelde smartphone is met deze powerbank wel 15x opnieuw op te laden. Naast de 2 USB aansluitingen beschikt deze powerbank ook over een netstroom (AC


EAN
8718182271515
Merk
Xtorm
Model
AL390 POWERBANK LAPTOP 18000

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Draagbare energie met netstroom aansluiting

De ultra krachtige Power Bank met 18.000 mAh is bedoeld om altijd en overal uw laptop, tablet of smartphone op te laden, zonder gebruik te hoeven maken van netstroom. Met de interne batterij van maar liefst 18.000mAh kunt u een gemiddelde smartphone tot wel 9x opnieuw opladen. Naast twee snelle USB aansluitingen heeft deze geweldige Power Bank ook een netstroom (AC230V) aansluiting. De stekker van uw laptop kunt u dus direct op de Power Bank aansluiten. Maar het is ook mogelijk om andere apparaten met een stekker aan te sluiten, denk bijvoorbeeld eens aan een (lees)lamp, scheerapparaat, spelcomputer, camerabatterij oplader of een ventilator. Ook een elektrische luchtbed pomp kan ideaal van stroom worden voorzien als u gaat kamperen!
het ultieme gevoel van vrijheid


Twee apparaten tegelijk opladen

De Power Bank is uitgerust met twee snelle USB uitgangen van ieder 2.4 Ampre en een netstroom (AC230V) aansluiting van maximaal 85 Watt. De Power Bank kan 2 mobiele apparaten op hetzelfde moment opladen. Het is geen probleem om uw laptop en mobiele telefoon tegelijkertijd te voorzien van extra energie. Deze Power Bank heeft de unieke functie dat er een ingebouwd stopcontact in zit waar reguliere AC/230V stroom uit komt. Je krijgt een universele AC plug meegeleverd om zo ook 3-polige, geaarde stekkers aan te kunnen sluiten, zoals haardrogers en sommige laptops. Aan de zijkant van de Power Bank vindt u de aansluiting om de Power Bank op te laden via netstroom door middel van de bijgeleverde AC adapter. Tot slot krijgt u een handig opberg tasje om de Power Bank in op te bergen en overal mee naar toe te nemen.
ingebouwd stopcontact

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.