Htc smartphone one m8 (grijs)
Htc smartphone one m8 (grijs)

Htc smartphone one m8 (grijs)

Vanaf:99,00

De tweede HTC One heeft een volledig aluminium unibod, subliem geluid door twee stereo frontspeakers en een Duo Camera waardoor je achteraf kunt focussen op een ander object.Belangrijkste kenmerken van de HTC One (M8)Android 4.4 met upgrade naar 5.0* 5 megapixel camera5 inch Full HD scherm16 GB opsl


EAN
4718487646401
Merk
HTC
Model
HTC SMARTPHONE ONE M8 (GRIJS)

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
De tweede HTC One heeft een volledig aluminium unibod, subliem geluid door twee stereo frontspeakers en een Duo Camera waardoor je achteraf kunt focussen op een ander object.

Belangrijkste kenmerken van de HTC One (M8)


 • Android 4.4 met upgrade naar 5.0*

 • 5 megapixel camera

 • 5 inch Full HD scherm

 • 16 GB opslaggeheugen (uitbreidbaar met 128 GB)

 • Type SIM-kaart: Nano SIM

 • Simlockvrij toestel

 • Mét siliconen cover in de verpakking


Stijlvolle aluminiumbehuizing


De HTC One (M8) beschikt over een 5-inch scherm meteen hoge resolutie. De stijlvolle aluminium behuizing heeft een achter kant van geborsteld aluminium en past daarmee uitstekend bij andere design producten. De licht gebogen randen en vloeiende lijnen geven de telefoon een natuurlijke vorm die ervoor zorgen dat de HTC One (M8) stevig in je hand ligt.

Optimale gebruikservaring


Naast een baanbrekend design is de HTC One (M8) voorzien van geavanceerde technologieën en software die de telefoon een zesde zintuig geven. Dit zorgt voor een eenvoudigere en intuïtieve gebruikservaring. Zo detecteert Motion Launch de omgeving, zodat je interactie kunt hebben met je telefoon zonder dat het scherm aanstaat. Met een simpele swipe ontgrendel je het toestel en kun je direct een applicatie openen. Door twee keer op het scherm te tikken schakel je het scherm aan en uit. AutoAnswer zorgt ervoor dat je, zonder het scherm aan te raken, een telefoontje kunt beantwoorden door het toestel simpelweg naar je oor te brengen.

Subliemgeluid


Met de HTC One (M8) brengt HTC de audio ervaring naar weer een hoger niveau. Dankzij de verbeterde HTC BoomSound zijn muziek, films en games in krachtig en glashelder geluid beschikbaar. Het toestel heeft dubbele speakers aan de voorzijde met nieuwe versterkers, waarmee de HTC One (M8) 25 procent harder en nog voller klinkt dan zijn voorganger.

Superieure foto’s en creatieve effecten


De nieuwe HTC One (M8) geeft een nieuwe dimensie aan mobiele fotografie door het combineren van ’s werelds eerste Duo Camera met HTC’s innovatieve UltraPixel module. Hiermee maak je in alle lichtomstandigheden geweldige foto’s. De camera biedt verschillende creatieve effecten, waardoor je meer met je foto’s kunt doen dan ooit.

Dankzij de intelligente, dubbele LED-flitser maak je in alle lichtomstandigheden geweldige foto’s. Een 5MP ultrawijde front-facing camera zorgt ervoor dat je eenvoudig superieure selfies maakt.

Favoriete content op je homescreen


HTC's Sense 6 software brengt het uitmuntende design van de HTC One (M8) naar de binnenkant van het toestel. Zolaat het gebruik van kleurthema’s duidelijk de verschillende soorten applicaties zien, zoals productiviteit en entertainment. Verder is HTC BlinkFeed voorzien van nieuwe media bronnen en meer social feeds. Het laatste celebrity-nieuws, updates over films, shoppen en social posts van je vrienden zijn daarmee in een handomdraai zichtbaar op je homescreen.

*Besturingssysteem update


De HTC One (M8) krijgt de Android 5.0 Lollipop update. De uitrol hiervan start op 28 januari 2015. Met deze systeem-update heeft de HTC One (M8) de volgende nieuwe de functies:
 • Vernieuwd lay-out met Lollipop-design

 • Vernieuwd lock screen met daarbij notificaties

 • Verbeterde privacy-mogelijkheden en -functionaliteit

 • Multitasken: het is nu nog makkelijker te switchen tussen apps

 • Toevoeging van zoekfunctionaliteit binnen de instellingen

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.