Profoon dect set pdx8125
Profoon dect set pdx8125

Profoon dect set pdx8125

Vanaf:34,99

Dubbele DECT-telefoon set met beantwoorder Met de aanschaf van de PDX-8125 telefoonset met beantwoorder haalt u twee kwalitatief hoogwaardige, draadloze DECT-telefoons van Profoon in huis. DECT heeft zich bewezen als dé draadloze technologie die veilig, storingsvrij bellen mogelijk maakt. Een ver


EAN
8712412560820
Merk
Profoon
Model
DECT SET PDX8125

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen

Dubbele DECT-telefoon set met beantwoorder


Met de aanschaf van de PDX-8125 telefoonset met beantwoorder haalt u twee kwalitatief hoogwaardige, draadloze DECT-telefoons van Profoon in huis. DECT heeft zich bewezen als dé draadloze technologie die veilig, storingsvrij bellen mogelijk maakt.


Een verdere opsomming van de functionaliteiten van deze telefoon set:
• Beantwoorder met opnamecapaciteit
• Eenvoudige bediening dankzij groot, verlicht en duidelijk afleesbaar display
• Telefoonboek waarin u tot 50 namen en nummers van bekenden en instanties kunt opslaan
• Altijd zien wie er belt dankzij naam- en nummerweergave


Beantwoorder neemt gesprekken aan als u weg bent

De telefoonset is uitgerust met een beantwoorder die gesprekken aanneemt als u niet thuis bent of gewoon geen zin of tijd heeft om op te nemen. We hebben de set uitgerust met een aantal standaard meldteksten, maar u kunt uiteraard ook uw eigen afwezigheidsboodschap opnemen. Degene die u dan belt heeft de mogelijkheid om op een ander moment terug te bellen, of zelf een een boodschap inspreken die u later terug luistert. De PDX-8125 heeft opnamecapaciteit tot maar liefst een kwartier. Dus ook als u langere tijd van huis bent mist u nooit een gesprek.


Telefoonset met twee telefoons, uit te breiden tot vier

De PDX-8125 telefoonset bestaat al uit twee telefoons, maar u kunt deze tot 4 draadloze handsets uitbreiden. Fijn, als er gebeld wordt ligt er altijd wel een handset in de buurt. Of u legt er één in elke ruimte waar u vaak aanwezig bent. Er zijn echter meer voordelen. Met meerdere telefoons aangemeld, kunt u gratis in en rond het huis met elkaar telefoneren, gesprekken naar elkaar doorverbinden of een groepsgesprek of conference call voeren.


In Nederland ontwikkeld en ondersteund

Profoon heeft deze telefoon set met beantwoorder ontwikkeld en getest in de eigen Research & Development-faciliteiten in ‘s-Hertogenbosch. Op onze website en in de meegeleverde handleiding kunt u alle nuttige informatie vinden die voor het gebruik van dit toestel nodig is. Uiteraard in de Nederlandse taal. En als u toch nog vragen heeft dan helpen onze service-medewerkers u via e-mail en telefoon graag verder. Met Profoon kiest u voor een doordacht en gebruiksvriendelijk product van hoge kwaliteit.

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.