Gigaset dect telefoon al220a duo
Gigaset dect telefoon al220a duo

Gigaset dect telefoon al220a duo

Vanaf:39,95

Ontdek de Gigaset AL220A: een betrouwbaar draadloos telefoontoestel met geïntegreerd antwoordapparaat met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Het antwoordapparaat heeft een opnametijd van 25 minuten en slaat alle inkomende gesprekken voor je op terwijl je afwezig bent. Het toestel is heel e


EAN
4250366836485
Merk
Gigaset
Model
DECT TELEFOON AL220A DUO

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Ontdek de Gigaset AL220A: een betrouwbaar draadloos telefoontoestel met geïntegreerd antwoordapparaat met een uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding. Het antwoordapparaat heeft een opnametijd van 25 minuten en slaat alle inkomende gesprekken voor je op terwijl je afwezig bent. Het toestel is heel eenvoudig te bedienen en te gebruiken. Zo zijn de gebruiksvriendelijke toetsen van het toestel voorzien van een duidelijk en gevoelig drukpunt, dat het invoeren van cijfers tot erg makkelijk maakt. Bovendien kan je met één druk op de toets gebruik maken van de handige handsfree-functie. Je kan kiezen uit 10 polyfone ringtones. Net als alle andere draadloze telefoontoestellen van Gigaset is de Gigaset AL220A voorzien van Eco Mode Plus, wat het toestel tot een milieuvriendelijke keuze voor thuisgebruik maakt.

Voorzien van antwoordapparaat


De Gigaset AL220A is voorzien van een ingebouwd antwoordapparaat voor het eenvoudig opnemen en weergeven van berichten. Het antwoordapparaat biedt een opslagtijd van 25 minuten en kan zowel via de handset als op afstand worden bediend, waardoor je thuis berichten kunt opvragen terwijl je je niet in de buurt van het basisstation bevindt. Bij de Gigaset AL220A kan je kiezen uit een standaard afwezigheidsmelding of een persoonlijke welkomstboodschap.

Gebruiksvriendelijk ontwerp


Met de Gigaset AL220A is telefoneren kinderspel. Dankzij plug & play is het toestel gereed voor gebruik zodra je de verpakking openmaakt: de handset is bij levering al aangemeld bij het basisstation. De speciaal ontworpen toetsen hebben een duidelijk en nauwkeurig drukpunt, waardoor het invoeren van cijfers erg prettig is, terwijl het verlichte, grafische display eenvoudig afgelezen en gebruikt kan worden. Tijdens een gesprek kan je op elk gewenst moment op de verlichte handsfree-toets drukken en profiteren van de vrijheid die de handsfree-functie biedt. En over de batterijen van de Gigaset AL220A hoeft je je geen zorgen te maken: het toestel heeft een gesprekstijd van maar liefst 18 uur en een lange standby-tijd van 200 uur.

Opslaan van contactinformatie


Het telefoonboek van de Gigaset AL220A biedt ruimte voor de gegevens van 80 contactpersonen, dus je hebt alle informatie over familie, vrienden en belangrijke telefoonnummers altijd binnen handbereik. De oproeplijst slaat de telefoonnummers op van 25 inkomende en gemiste oproepen en 10 uitgaande nummers, waardoor terugbellen en opnieuw bellen snel en eenvoudig gaat.

Praktische functies


De Gigaset AL220A is voorzien van een groot aantal handige functies die je ondersteunen bij je dagelijkse activiteiten. Zo geeft het toestel de datum en tijd op het display weer, en beschikt het over een handige wekkerfunctie. De Gigaset AL220A ondersteunt daarnaast nummerweergave zodat je direct kunt zien door wie je wordt gebeld.

ECO DECT: pure energiebesparing zonder DECT-signaal


De zuinige netadapter van de Gigaset AL220A verbruikt minder elektriciteit, wat beter is voor het milieu én je portemonnee. Net als alle andere draadloze Gigaset-telefoons vermindert dit toestel variabel het DECT-signaal tussen handset en basisstation naarmate het toestel zich dichter bij het basisstation bevindt. Bovendien schakelt de ECO Mode Plus het DECT-signaal uit zodra de telefoon zich in de standby-stand bevindt.

Kenmerken van de Gigaset AL220A:


  • Antwoordapparaat met een totale opnametijd van 25 minuten

  • Comfortabele bediening via handset en op afstand

  • Automatische standaard afwezigheidsmelding of persoonlijke welkomstboodschap

  • ECO-modus Plus (geen DECT-signaal)


Let op: Bij deze DECT-telefoon wordt een telefoonstekker geleverd voor het Nederlandse telefoonnetwerk. De telefoons zijn wel te gebruiken in België in combinatie met een aparte stekker (niet meegeleverd).

Compatibiliteit Gigaset telefoons


Alle Gigaset modellen zijn in principe met elkaar te verbinden. Echter kan het zo zijn dat niet alle functionaliteiten op alle modellen werken. Via deze tool van Gigaset kun je precies zien welke Gigaset modellen (en functies) met elkaar compatible zijn.

Goed om te weten
Huistelefoon alleen geschikt voor een Nederlandse telefoonaansluiting

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.