SONY ICFC1TW
SONY ICFC1TW

SONY ICFC1TW

Vanaf:30,00

Wil je elke ochtend heerlijk worden gewerkt door je favoriete radio stations op AM- en FM-bereik? Daar kan de Sony ICF-C1T voor zorgen. Wil je partner op een ander tijdstip opstaan? Geen probleem, de Sony ICF-C1T heeft de functie om twee alarmen vooraf in te stellen. Door de (meegeleverde) reserve b


EAN
4905524962154
Merk
Sony
Model
SONY ICFC1TW

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Wil je elke ochtend heerlijk worden gewerkt door je favoriete radio stations op AM- en FM-bereik? Daar kan de Sony ICF-C1T voor zorgen. Wil je partner op een ander tijdstip opstaan? Geen probleem, de Sony ICF-C1T heeft de functie om twee alarmen vooraf in te stellen. Door de (meegeleverde) reserve batterij zal je bij stroomuitval ook gewekt worden op jouw ingestelde alarmtijd.


Dubbel alarm
Deze wekkerradio heeft twee vooraf instelbare alarmen. Stel een alarmtijd in om je wakker te maken en stel de andere alarmtijd in voor je partner.

Geen stroom, geen probleem
Maakt je gegarandeerd wakker! Zelfs als de stroom uitvalt, zal het alarm nog afgaan op de vooraf ingestelde tijd.

Stijlvolle vormgeving
Elegante stijl met spiegelend display. Deze wekkerradio past gegarandeerd in het interieur van je slaapkamer.

Handig apparaat
Instelbare helderheid van het scherm voor een comfortabele kijkervaring en automatische aanpassing van de zomertijd voor extra gebruiksgemak.

Geavanceerde alarmfuncties
Word zachtjes wakker dankzij het oplopende zoemervolume en de verlengbare sluimerstand.

Analoge AM/FM-tuner
Stem gewoonweg af op het radiostation waar je naar wilt luisteren en geniet dag en nacht van je favoriete radioprogramma.

Back-upbatterij
Automatische tijdinstelling wanneer je het apparaat voor de eerste keer aansluit. De klok blijft bij, zelfs bij stroomuitval. minder

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Er zijn nog geen reacties

Geef als eerste een reactie.