Sonos Playbar
Sonos Playbar

Sonos Playbar

Vanaf:629,00
Sonos Playbar is beoordeeld met een 9/10 9/10 uit 1 review(s)

Merk: Sonos Geschikt voor: Grote kamers Bedienen via: Sonos-app, tv-afstandsbediening Multiroom: Ja, met andere Sonos-speakers Bluetooth: Nee Speciale kenmerken: Mooi design, eenvoudige installatie Creëer een bioscoopbeleving in elke woonkamer. Het stijlvolle design past goed voor elke tv. Voordele


EAN
8717755771681
Merk
Sonos
Model
PLAYBAR

Prijzen van aangesloten webshops

Bezig met het laden van de aanbiedingen
Merk: Sonos Geschikt voor: Grote kamers Bedienen via: Sonos-app, tv-afstandsbediening Multiroom: Ja, met andere Sonos-speakers Bluetooth: Nee Speciale kenmerken: Mooi design, eenvoudige installatie Creëer een bioscoopbeleving in elke woonkamer. Het stijlvolle design past goed voor elke tv.
Voordelen:
* 9 speakers voor een complete muziekbeleving
* Gemakkelijk te bedienen met de Sonos/Spotify app of de bestaande tv-afstandsbediening
* Aansluiten met slechts 2 kabels (stroomkabel en optische kabel)
* Eenvoudig uit te breiden tot een draadloze, 5.1 installatie door toevoeging van een SUB en 2 PLAY:1-achterspeakers
Wat maakt de Sonos PLAYBAR uniek?
De PLAYBAR heeft 9 ingebouwde speakers met elk hun eigen versterker. De speakers zijn links, midden en rechts gelijk verdeeld voor een bijna echte bioscoopervaring. TV-geluid wordt via een optische kabel doorgegeven van de televisie naar de PLAYBAR. Het volume regelt u met de tv-afstandsbediening of via de Sonos App.Voeg de Sonos SUB toe voor extra diepe basgeluiden.
Hoe werkt Sonos?
Sonos is een draadloos muzieksysteem dat werkt via wifi. De speakers bedient u met een smartphone, tablet of laptop. Via de Sonos App speelt u streamingdiensten als Spotify en TuneIn internetradio eenvoudig af op de luidsprekers. Een ander nummer in elke ruimte of juist in alle kamers dezelfde muziek? Het is allemaal mogelijk met Sonos.
Zuiver en kristalhelder geluid in elke kamer
De Sonos PLAYBAR stelt u met Trueplay perfect af op de kamer waarin de speaker staat. Trueplay houdt namelijk rekening met de grootte en inrichting van een ruimte(s) en past de speakers daar op aan.
Lees meer over Sonos () Bekijk alle Sonos-soundbars () Bekijk alle Sonos home-cinema ()

Log in om te reactie

U dient in te loggen om te reageren op dit product.

Lees de reacties

Ik gebruik de Sonos playbar samen met 2 play 1 boxen en het geluid is van top kwaliteit.